Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kayatepe Ortaokulu

Telefon : 0 545 654 01 40
Belgegeçer : 0 545 654 01 40
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kayatepeoo.meb.k12.tr
Adres : Rezip Köyü Merkez Adıyaman
VİZYON : Kayatepe köyü ve Çevre Köyleri Halkını; çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki; *- Okulumuzda öğrenme,temel ihtiyaç kabul edilsin. *- Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her tür fırsatın verildiğini bilsin. *- Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın *- Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir. Inanıyoruz ki; *- Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, *-Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. *-Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. *- Biz , hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. *- Biz , birbirimize ve kendimize güveniriz.Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. *- Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :101
Derslik :18
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5580
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 8:30-15:15
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Odun Kömür)
Servis :
Ulaşım : Adıyaman Çelihan Malatya karayolunda çalışan toplu taşıma araçları ile ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Adıyaman Çelihan Malatya karayolunun 18.km´sinde yer almaktadır. Karayolundan 1 km içeride köy yerleşim yeri bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 18 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :